Revitalizing Association Fifth Peest Peest Hospital "Learn Lei Feng Expert Clinic" Public Welfare Activities

Revitalizing Association Fifth Peest Peest Hospital "Learn Lei Feng Expert Clinic" Public Welfare Activities

Op de dag, toen ik Lei Feng heb geleerd, vond ik de geest van Lei Feng, verwelkomd de 20e grotere, op 4 maart, in de lobby van Zero Bay, Shanghai Fifth People’s Hospital-chirurgie, gezamenlijke Zero Bay Branch Shanghai Jiangchuan Community Development, Shanghai Zero Bay Entrepreneurship Co, Ltd, Shanghai Reed Network Technology Co, Ltd Gezamenlijk gehouden 3 · 5 Lei Feng Expert Clinic Public Welzijnsactiviteiten.

Psychians, Popardians, Algemeen Chirurgie (General Chirurgie Borst, Thyroid Prostitute), Universiteit Fudan, Fudan University, Department of Practitioners, Part-Time Professor, Afdeling Putong Medical Association, Shanghai Medical Association, Department of Collaboration, Shanghai Medical Association, Shanghai, China Vijfde mensen ziekenhuis, Shanghai anesthesiologie tak Pijn Study Group Jiang Qiquan arts, Fudan University, Shanghai Vijfde Mensen ziekenhuis, Department of Urology, Secretary, Deputy Physician, Fudan University, Department of Urology, Shanghai Fifth Peesten’s Hospital, Pot Bottom Rehabilitation Medical Center Pot Bodem de hoofdarts en andere backbone-artsen, en de straatvrijwilligers hebben actief deelgenomen aan dit leren Lei Feng-wachtrij, niet alleen om medische raadpleging te bieden, maar bieden ook projecttestservices zoals bloeddruk, bloedglucose. Taiwan-bedrijven, hoogfrequente ondersteuning voor de publieke welzijn, waardoor het trots is op hun werknemers. Volgens het SHANGHAI Fifth People’s Hospital, heeft Shanghai Reed Network Technology Co., Ltd. een korte zorg gehouden van het vocabulaire, waarbij de donatieceremonie van het gezonde Life Sunshine Pocket Charity-project opnieuw is gevormd. De secretaris-generaal Wu Wei Ting georganiseerd dat ze de partner één voor één introduceerde.

Later gaf het incentive Office, Sun Hao, voor het eerst welkom bij iedereen en zei dat de aanmoediging erg blij is om met Jiangchuan Community Development Club, vijf ziekenhuizen te werken. Inleiding tot het Public Welzijnsproject: de langdurige Jiangchuan, verouderend fenomeen neemt toe, en langzame ziekte plagueel de batch van mensen die hard hebben gewerkt voor Jiangchuan.

Het passeren van de preventie, behandeling, rehabilitatie van de langzame ziekte voor de mensen van Jiangchuan, doen de ziekte vroeg, vroege diagnose en vroege preventie is aanstaande. Ik lachte, ik heb een extreem diepe gevoelens en gevoelens van Jiangchuan. Het project Sunshine Pocket is zinvol: zet de zon in de zak, geef iedereen warmte, dit is nooit zwak en warm voor altijd. Dit jaar zal het project elk kwartaal worden gehouden, en de wetenschapskennis zal het gezonde leven worden gestuurd naar de deur van de mensen. Pati?ntgroepactiviteiten, populaire populaire wetenschapskennis. Maak maatschappelijke waarde, verantwoordelijk voor maatschappelijke verantwoordelijkheid parallel met de ontwikkeling van bedrijfsstrategie. Zorg voor het leven met jou is niet alleen een slogan, maar ook de spirituele merkgeest en emotie, ik hoop dat we het niet alleen warm zullen sturen, maar ook hoop, een heleboel kracht bijdragen voor een gezond leven.

Editor die de leiding heeft: KJ005.

此条目发表在夜网分类目录。将固定链接加入收藏夹。