Trek vertrouwen en kracht van kostbare historische ervaring

Trek vertrouwen en kracht van kostbare historische ervaring

  Alleen door de rijke voedingsstoffen in de kostbare geschiedenis volledig te halen, condenseren het verdere stevige vertrouwen, de sterkte, om nieuwe grote hoofdstukken op de weg van de nieuwe test te schrijven, de nieuwe grote hoofdstukken zijn als een spiegel.In de betrokken wereld werd de zesde plenaire vergadering van het 19e Centraal Comité van de Communistische Partij van China met succes gesloten.

De plenaire vergadering is een uitgebreide samenvatting van de belangrijkste prestaties en historische ervaring van de 100-jarige strijd van de partij, en beschouwt de "resolutie van het Centraal Comité van de Communistische Partij van China op het Centraal Comité van de Communistische Partij van China", volledig Weerspiegeling van onze partij, gericht op de toekomst, gericht op het gebruik van historische ervaring.Studeer serieus en implementeer de geest van de plenaire vergadering, we kunnen diep begrijpen dat het tijdperk de Venders is, wij zijn de antwoordpersoon, de mensen zijn de gingen.

Alleen met de rijke voedingsstoffen in waardevolle historische ervaring, verder stevig vertrouwen, cohesie, om nieuwe grote hoofdstukken te schrijven op de manier van de nieuwe test.

  "Als je naar de toekomst wilt kijken, moet je de geschiedenis zien." Historische ervaring kan een realiteit worden die door de realiteit kan worden gebruikt, de sleutel is om de wet te onthullen, het grote potentieel te begrijpen en een diepe inspiratie en leiding te hebben.

In 1945, de ‘resolutie van verschillende historische kwesties’ doorgegeven door de zesde plenaire zitting van de partij, de ‘resolutie van het feest sinds het feest sinds het feest sinds het feest van 1981’ grote historische evenementen en belangrijke lessen, in een groot historisch junister, verenigd De ideologische werking van het hele partij, speelt een belangrijke leidende rol bij het bevorderen van het feest en de mensen, en de basisdiscussie en conclusies zijn nog steeds van toepassing.

Tegenwoordig zal onze partij naar het nieuwe historische uitgangspunt komen, door de geschiedenis van de 100e jaar lopen, en de ‘Ten Huring’ is zeer samengevat in de waardevolle historische ervaring van honderden jaren, onthullend dat het feest altijd onoverwinnelijk is Historisch, continu verkrijgen van het succesvol genetische wachtwoord, toont de beste kwaliteit van het feest in gedachten, altijd vitaliteit, laten we de stevige bepaling van het feest zien.

  De geschiedenis is om vroegere leerboeken te begrijpen, en het is ook een voedingsstoffen tegenover de toekomst. Terugkijkend op de honderd jaar strijd, vooral de enorme ontberingen en kosten van onze partij voor honderd jaar, we hebben diep ervaren dat de kostbare historische ervaring van het feest niet uit de lucht valt, niet uit het boek, komt niet uit andere landen , het is in beweging, maar in honderd jaar heeft onze partijgroep de mensen geleid om door de duizenden bergen te lopen, vol ontberingen, worstelen en lijden aan duizenden molens, duizenden moeilijkheden oversteken, de dagelijkse maand is moe.

Onder hen, waaronder succes en falen, gecondenseerd bloed en zweet, vol met wijsheid en dapperheid, zowel de kostbare spirituele rijkdom en de bron van kracht om te blijven worstelen.

Ik heb de naleving op lange termijn aan de waardevolle geschiedenis van de partij. We kunnen zien waarom je in het verleden kunt slagen, en begrijpt hoe je het succes kunt voortzetten, dus groeiende wijsheid, het verbeteren van eenheid, het vergroten van het vertrouwen, het versterken van de gevechten, het verhitten van de ontwikkeling, Majestueuze kracht.

  "Spiegel is verlicht en de oude familie is bekend." De kostbare historische ervaring van het feest is de laan, het verkennen van de waarheid, openbaring is het geval, de kaars is de toekomst.

Terugkijkend op de briljante weg, kijkend naar de zon om de weg te zien, kijkend naar de toekomstige weg van opwekking, is ons vertrouwen 100 keer, en de kracht is vol.

Dit vertrouwen en de kracht is het stevige vertrouwen van het leiderschap van de partij, de sterke stress die niet ontspannen in de bergen is ontspannen. Geschiedenis en realiteit hebben aangetoond dat er geen Chinese communistische partij is, er is geen nieuw China, er is geen grote opwekking van de Chinese natie.

Houd zich vast aan het uitgebreide leiderschap van het feest, ongeacht hoeveel wind golven blazen, we kunnen allemaal roossen, stappen. Dit vertrouwen en de kracht is een vast vertrouwen in wetenschappelijke waarheden en haastig is de innovatieve vitaliteit van het sashimon van Shenzhou.

Waarom is het Chinese Communistische Partij? Waarom is het socialisme met Chinese kenmerken, en het komt door het marxisme.

Zolang we moedig zijn, zullen we doorgaan met het bevorderen van theoretische innovatie, goed in het leiden van nieuwe praktijken door de innovatietheorie van de partij, moet een nieuw wereldwonder maken.

Dit vertrouwen en de kracht is het stevige vertrouwen in het begrip van de mensen. Jiangshan is de mensen, de mensen zijn Jiangshan. Zolang we ons houden aan de essentie, zullen we nooit vervagen, de fundamentele belangen van de meest brede massa’s van mensen, zullen altijd een breder bedrijfsstadium hebben. Dit vertrouwen en de kracht is een stevig vertrouwen in de weg van China, en het is zeer zelfverzekerd en stevig in chaos.

Kijk naar de weg, meer mensen weg, met uitzicht op de weg, alleen de Socialistische weg met Chinese kenmerken is in lijn met het juiste pad van de nationale omstandigheden van China, de Cangzhuang Avenue die een beter leven cre?ert en de nationale opwekking realiseert. Zolang we in een stride gaan, zullen we je eigen bestemming stevig beheersen en gezamenlijk het moederland promoten op voorspoed. De beste herdenking van de geschiedenis is om nieuwe geschiedenis te cre?ren in het lossen van de strijd; het beste erfenis van ervaring is om nieuwe ervaring te ontwikkelen in het harde werk. Tegenwoordig ervaart de wereld een grote verandering in de afgelopen 100 jaar, mijn land bevindt mijn land in een kritieke fase van grote krachtontwikkeling. We moeten het zien, hoewel we meer in de buurt zijn dan in de geschiedenis, meer zelfvertrouwen en vermogen om de Great Revival-doelen van de Chinese natie te bereiken, maar de voorwaartse weg mag nooit soepel en glad zijn, maar vol met doornen en hobbels, Beide is nodig om de "Lushanuan" "Laizikou" over te steken, maar ook om "zwarte zwaan" "Ash Rhinoceros" te voorkomen. We moeten beter omgaan met allerlei soorten te voorzien en onvoorspelbare risico-uitdagingen, en onze eigen dingen doen, moet u rekening houden met de verwachtingen van het feest en de mensen, het erven van de waardevolle historische ervaring in de daadwerkelijke maatregelen, het niet vergeten, niet vergeten In het begin zal het stevige vertrouwen nooit zeilen, drums en droog, en hard werken, niet bang voor offer, de hero?sche strijd zal nooit krimpen, vergeet de ontberingen van het lijden gisteren niet, de missie van vandaag niet verdiende, niet om de missie van vandaag, niet te verliezen Geweldige dromen van morgen, daardoor, in een vollediger enthousiasme, een nieuw tijdperk van meer hooggebaar.

  Samenvatting van honderd jaar is de wind vol met zee en de lucht; de toekomst, de golven zijn kalm.

Sinds de geboorte van het Army van het People zullen ze zich niet bevolen aan het absolute leiderschap van het leger van het feest. Durf om alle vijanden in de regen te overweldigen, zullen ze nooit door de vijand bezwijken. In de reddingsredding, de onbevreide stipt Partij en de mensen zijn het meest nodig. Gezellige chirurgie in de geest van het sterke leger, en voortdurend verhuizen van de overwinning naar de overwinning, met het feest en de mensen. Stappen op het pad van de nieuwe test, met uitzicht op het "sterke leger" om het feest in het nieuwe tijdperk te bereiken, het tijdperk van het bouwen van ons leger in ‘s werelds eerste klasse leger, gebaseerd op de geschiedenis, beginnen we de toekomst evenzeer , vol kracht. Elke fase heeft een prachtige, elke post moet vechten. We zijn ervan overtuigd dat zolang het hoofd moeilijk is, de dappere gaat vooruit, de moeilijkheid is worstelen, en het worstelen om een ??eersteklas te cre?ren. Elke moeilijke interventie stopt onze voorstap niet. Prestaties.

此条目发表在品茶分类目录。将固定链接加入收藏夹。