Tegen het tweede jaar heeft het meer dan 2 miljoen opleiding hooggeschoolde talenten gecultiveerd.

Tegen het tweede jaar heeft het meer dan 2 miljoen opleiding hooggeschoolde talenten gecultiveerd.

Originele titel: Tweehonderdduizend mensen in het tweede jaar van 2015, er waren meer dan twee miljoen mensen, en het ministerie van Human Resources en Social Security gaf het "Technisch Onderwijs" 14e "Plan" (hierna aangeduid als "planning") , voorgesteld aan 2025 De basisvorming van het technisch onderwijssysteem is perfecter, de lay-out is redelijker, en de kenmerken zijn prominenter, en de ontwikkeling van vaardigheden en opleiding is meer in overeenstemming met de goede situatie waarin de economische en sociale ontwikkeling nodig heeft. Volgens de verantwoordelijke persoon die de leiding heeft over het ministerie van Human Resources en Social Security, heeft "Planning" in totaal 7 delen van de volledige tekst, waaronder 5 kolommen, waaronder het bevorderen van hooggeschoolde talenten, en krachtig versterken van de samenwerking van de ondernemingen van de ondernemingen, en het bevorderen Kwaliteit en geco?rdineerde ontwikkeling van technisch onderwijs, enz. Inhoud.

Tijdens de periode ’14e vijfjaren’, welke grote doelstellingen moeten de vaardigheidstalenten van mijn land? "Planning" Stelt vier hoofdspecifieke indicatoren in in de kolomvorm, één is niet minder dan 3,6 miljoen aan schoolstudenten, en de tweede is dat de arbeidsparticipatie van afgestudeerden wordt gehandhaafd op meer dan 97%, en de derde is om de derde te cultiveren opleiding van hooggeschoolde talenten meer dan 2 miljoen. De vierde is om professionele vaardighedenstraining uit te voeren voor werknemers en werkgelegenheid, niet minder dan 20 miljoen. Bovendien heeft "planning" ook een reeks projectconstructiesindicatoren voor de bouw van de technische instelling voorgesteld.

Neem bijvoorbeeld 30 周 技 教 教 基, selecteer 300 Hoogwaardige werktuigkundige hogescholen, 500 hoogwaardige professional, Build 100 Links en Right Technical Education Alliance (Group), Nieuw, Wijzigen (Expand) 100 Een linkse en juiste technische instellingen en instellingen voor beroepsopleidingen, ontwikkeld, geselecteerd 1500 soorten technisch onderwijsplanningsmaterialen, selecteren 100 links en rechts technisch onderwijs digitale hulpbronnenconstructie en toepassingen uitstekende instellingen. In termen van de samenwerking op schoolondernemingen, stelt "planning" voor om de vormen van schoolondernemingen te blijven uitbreiden, inclusief het initiatief van de industrie enterprises, depth-participatie in technische premie, curriculum, ontwikkelingsmaterialenontwikkeling, onderwijzending, samenwerking, gezamenlijke constructie, nieuw Cursussen voeren ordertraining uit; Bouw het Samenwerkingsplatform van de school Enterprise, bevorder de nauwe combinatie van talenttraining en ondernemingen die nodig zijn voor ondernemingen. De relevante persoon die verantwoordelijk is voor het ministerie van Human Resources en Social Security, zei dat de "14e vijf-jarige plan" -periode, de technische instellingen zullen ontwikkelen tot belangrijke platforms voor de groei van academisch onderwijs en beroepsopleidingsvaardigheden, de belangrijke samenstelling van Modern beroepsonderwijssysteem, bouwt een op de vaardigheid gebaseerde maatschappij belangrijke afhankelijkheid van de bouw.

In de afgelopen jaren is het technisch onderwijs van mijn land blijven uitbreiden en het schoolmodel is volwassener, en de kenmerken van renbaan zijn meer herkend.

Vanaf het einde van 2020, 2423 technische hogescholen in het land (496 technici college), duizenden mensen op scholen en het uitvoeren van professionele training van meer dan 4 miljoen mensen elk jaar. (Reporter Yao Yaci) (Editor: Zhang Ruolin (stagiair), Li Yihuan) Deel meer mensen om te zien.

此条目发表在上海419论坛分类目录。将固定链接加入收藏夹。