Vandaag, "Yuan" Ding China · Harbin Songhua Jiang Snow Carnaval

Vandaag, "Yuan" Ding China · Harbin Songhua Jiang Snow Carnaval

Op 5 januari 2021 opende het 37e Harbin International Snow Festival. Corporate Cultural Ice Carvings in deze wereld, onge?venaard China Harbin Songhuajiang Ice and Snow Carnaval. In dit jaar is China Harbin Songhuajiang Ice en Snow Carnaval Scene, een "Edge" -woord Ice Sculpture bijzonder opvallend. ‘S Nachts is het ijssculptuur na verlichting vol en de sfeer is een uniek landschap in China geworden, Harbin Songhuajiang Ice and Snow Carnaval. Deze wereld is geliefd en het lot is sneeuw.

Sinds het begin, sinds het einde van het jaar, heeft het bedrijf altijd de "mooie wijn en de goede marge" beoefend, toegewijd aan de verspreiding van de culturele en alcoholcultuur, met de penetratie van culturele penetratie, en gaat uit een Uniek kenmerk. Cultureel marketingpad.

Deze wereld is opgenomen in de ontwikkelingsstrategie van het bedrijf in de ontwikkelingsstrategie van Enterprise, en is een modelbeoefenaar van maatschappelijke verantwoordelijkheid.

2020, een plotselinge epidemie, laat iedereen een harteloos geheugen verlaten.

Naarmate het Nationale Merkproject van China, zal dit vandaag logisch en verantwoordelijkheid vormen, en het combineren van bedrijfsontwikkeling en nationale ontwikkeling, hulde te betalen aan het tijdperk, dankbaar voor de samenleving. Tijdens de epidemie hebben bedrijven en werknemers meer dan 10 miljoen yuan gedoneerd; georganiseerd over het hele marketingcentrum tot medeleven met het eerste lijn preventie- en controlepersoneel; om te leiden tot Wuhan om de huwelijksperiode uit te stellen, de collectieve bruiloft, een bruiloft wijn uit te stellen ; introduceer de "burgerlijke negen" en de dealer. 2021 is het jaar van het "14e vijf-jarige plan" -planning van de wereld, en het begin van ‘s werelds nationalisatiestrategie neemt het begin van de ontwikkeling van de springfrog.

De secretaris en de voorzitter van vandaag Secretaresse en voorzitter Zhou Xing zei dat tijdens het "14e vijf-jarige plan" -periode, de geest van de 19e nationale vijf plenaire zitting van de 19e nationale sessie wordt "ontwikkelde hoge kwaliteit, de wijn is nieuw" als achtervolging , en werk concentrisch, eerder, ernaar streven ernaar te streven om te rangschikken tussen de witte wijnindustrie. China Harbin Songhuajiang Snow Carnaval-project wordt georganiseerd door de regering van Harbin Gemeente mensen, de Dolin District People’s Government, Harbin Cultural Tourism Group, Harbin Madi Group Co, Ltd, die een oppervlakte van meer dan 14 miljoen vierkante meter bedekt, is er " China’s grootste natuurlijke ecologie-ijsstichting.

Tijdens het Harbin International Snow Festival, het ijs en de sneeuw Carnaval vertrouwen op het rijke ijs en sneeuw en casual en interactieve ijs- en sneeuwthema-activiteiten, verzamelen bijna 10 miljoen mensen, logistiek, informatiestroom, bouwen China’s ijs- en sneeuwcultuur ecotrope cirkels en industrieel ketting en ontbranden de fakkel van ijs- en sneeuwindustrie.

此条目发表在上海419论坛分类目录。将固定链接加入收藏夹。