Remlicht Half heldere helft is niet helder, waarom?

Remlicht Half heldere helft is niet helder, waarom?

Een dergelijke situatie kan zijn dat de luchtuitlaattemperatuur aan beide zijden niet is ingesteld, en Magotan gebruikt de airconditioner van de partitietemperatuur. Magotan is een middelgrote auto onder het publiek. De wielbasis van deze auto is 2871 mm (mm) en de aspecthoogte is 4865 mm (mm), 1832 mm (mm), 1471 mm (mm).

Magotan gebruikt drie motoren, die stijgende turbo-motoren, low-power rose turbocharged motoren, motoren op hoog vermogen stijgende turbocharge.

De stijgende turbocharged-motor heeft een maximumkoppel van 150 pk en 250 nm, die is uitgerust met een directe injectietechniek in cilinder, en de cilinder van de aluminiumlegering wordt gebruikt. De low-power roller turbine opstartmotor heeft een maximaal koppel van 186 pk en 320 nm, die is uitgerust met gemengde injectietechnieken, en de cilinderkop van aluminium en gietijzeren cilinder worden gebruikt. De high-power-versie van de Turbocharged-motor heeft een maximaal koppel van 220 pk en 350 nm, die is uitgerust met een cilinder directe injectietechnologie en de cilinderkop van aluminiumlegering en gietijzeren cilinder worden gebruikt.

De in feite een 7-speed dubbele koppelingsoverdracht met deze drie motoren. Een reeks koppelingsfunctie van de dubbele koppelingsnelheid is om het oneven getal aan te passen en de andere koppelingsfunctie is om het even aantal blokken aan te passen. De dubbele koppelingsnelheid is snel en de transmissiesnelheid is ook relatief hoog.

Het gebruik van een dubbele koppelingsnelheid kan de rationaliteit van de brandstof van de auto verbeteren.

此条目发表在品茶分类目录。将固定链接加入收藏夹。