"Changjin Lake" personeel overtrof 12.000 mensen opnemen

"Changjin Lake" personeel overtrof 12.000 mensen opnemen

De film "Changjin Lake" is gisteren vrijgegeven, en de 176 minuten sectoren maken het publiek onaangenaam gevoel. Vanaf 09:00 gisteravond, de box office heeft 200 miljoen, waardoor de Nationale Dag, kattenogen en Amuba tickets. De Slag bij Changjin Lake is een slag in de Changjin Lake gebied van de Oost-Line in de tweede slag van de oorlog van de Verenigde Staten. In het jaar, de Chinese People’s Vrijwilligers, de Negende Corps van de Chinese People’s Vrijwilligers, Song Chongshi, na het bekijken van de film, prees het Chinese volk de vrijwilliger staal te veel gas.

De hoge vermindering van de film en de diepe interpretatie van de geest Vrijwilligers, en won ook de toespraak van het publiek alsof ze vechten het slagveld, een held is zo fris, u zal bij hen met hen.

Ontmaskering van de drie grote richtingen terwijl samen het fotograferen een stuk werk te voltooien op 28 september, "Changjin Lake" werkt seminar, Bona Film Group Chairman, "Changjin Lake" en de totale producenten in de winter Inleiding, Bona kreeg de taak van het schieten van de nationale film bureau in juli 2019 op het onderwerp van het schieten anti-Amerikaanse hulp, in het geval van de belangrijkste creatie van 9 maanden, de epidemie maakte de film geschoten werd gedwongen om onderbroken, en er waren bijna tweeduizend mensen. Strap in Dandong, met inbegrip een groot aantal buitenlandse spelers, kunnen ze niet alleen niet verlaten, maar ook te maken met het visum verlopen. Daarna werd besloten door de Beijing Film Bureau en de Centrale Propaganda Film Bureau. In de komende 9 maanden, heeft de bemanning een hoop tijd om het script te poetsen genomen. Op dit moment is de voltooiing van de film is zo hoog, en het heeft een grote relatie met de voorbereiding voor die tijd.

Waarom kiezen voor drie richtingen om een verhaal te voltooien? In de winter is het vooral het probleem: van Chen Kaige, Xu Ke, Lin Chaoxian, drie richtingen om een werk samen samen te voltooien, praten, een precedent in de geschiedenis van de Chinese film. De reden waarom dit komt omdat de Hongjin enorme systeem, zoals "Changjin Lake" gaat tot het einde in de winter. Een dergelijke missie, kan een bestuurder niet worden gedaan binnen een jaar. Dus hebben we een speciale manier genomen om drie richtingen te maken op hetzelfde moment. Het is drie groepen. In feite, achter de drie richtingen, er groep C groep C groep en 16 groepen zijn toegevoegd aan de bestuurders, zodat ze een groot stuk klaar. Meer dan 80 speciale effecten bedrijven hebben deelgenomen aan de "Changjin Lake" post-productie, de verdeling van de drie regisseur, in de winter De privileges zijn zeer perfect; Xu Ke directeur richt zich vooral op de integriteit en de levendige details van de film verhaal; Lin Chaoxian is meer gericht op de spannende strijd scene, en de vorming van het karakter karakter en emoties in actie design. In combinatie met Huang Jianxin directeur als hoofdkwartier voor mensen, rekwisieten, kleding co?rdineren en militaire uitrusting tussen de drie grote groepen.

Tijdens dit proces, de mensen in de verfilming groep toegevoegd meer dan 7.000 mensen. Als de drie groepen worden gelamineerd, zal ten minste 400 dagen worden genomen vóór en na. In de winter, meer dan 80 speciale effecten uit de hele wereld deel aan de post-productie van "Changjin Lake", die ook een record van de grootte van de filmproductie.

Beoordeling Vullen War Theme Leeg Tentoonstelling Film Industry Bijschrift september 28

Directeur Li Xiangdong, de directeur van het ministerie van beleid en regelgeving, het ministerie van Gepensioneerden Militaire Zaken, zei dat in 2019, ik ben naar Longjin Lake in Noord-Korea geweest. Ik zag het handvest van de vrijwilligers die daar staat. Er is een triest gevoel eenzaam, want er is dit de ervaring, de vrijwilliger krijger die het offer zag tijdens het kijken naar de film zei dat ik me niet alleen hebben verlaten, werd ik raakte in een handomdraai.

"Changjin Lake" echt geleid tot de binnenste kern van het publiek, en het ontsteken van onze natie Geestvonk. Deze natie geestelijke god en volksaard meer noodzakelijk waren om te bevorderen en te bepleiten in het nieuwe tijdperk.

Zhan Qingsheng, een professor van de Militaire School van de Cultuur van de National Defense University, zei: "Changjin Lake" wordt niet bij voorkeur gevuld met de blanco van de Chinese oorlog stuk thema, maar toont ook aan volledig achter de huidige China’s filmindustrie sterke kracht en het hoogste niveau van China’s film schepping.

Ik denk dat mensen die films lezen de ondertiteling van het einde van het personeel te vinden, nooit zo’n lange eind ondertitel gezien, omdat het personeel die deelnemen aan de film 10.000 mensen overschrijdt. Wang Yichuan, voorzitter van de Beijing Literaire Beoordelaar Association, een detail in de film genoemd: Toen de oorlog kwam het kind kind en de kinderen van de nationale leiders ging op het slagveld, en van de voorzitter kind Mao’an Britten namen het initiatief naar de oorlog, de ene kant is gewoon boerderij gerechtigheid van het kind is onbetrouwbaar te gaan op het slagveld, en de dubbele standpunt komt tot uiting in de geest van het Chinese volk met de vijand, onverschrokken offer, en waarom is ons leger zich bewust zijn van de wortel oorzaak.

Het allerbelangrijkste is dat deze film beantwoord waarom we de strijd moeten spelen, omdat we niet vechten, het is onze volgende generatie om te spelen.

De film koos voor een nieuw perspectief. De film van dit soort thema is op zoek op de held van jezelf. Het is overstraald voor onze tegenstanders.

Deze keer hebben we gekozen voor de vijand en tegenstanders van onze vijanden. De levering van dit nieuwe perspectief vertegenwoordigt het sterke nationale vertrouwen, nationaal vertrouwen en culturele vertrouwen in het nieuwe tijdperk.

Beijing Film Academy of partij Comite, adjunct-directeur Hu Zigang, gezegd. Tian Huixun, Professor Tianzhang, School of Art en Media College, Beijing Normal University, zei: "Changjin Lake" kan worden gezegd dat het de meest nodig film in onze huidige, drukt het heldendom, en ons doel toegevoegde waarde van reproduceren van deze oorlog in dit tijdperk. betekenis.

We kunnen de geschiedenis te onderzoeken door middel van deze film, om de geest van heldenmoed te bevorderen en vrede te bevorderen. Tekst / Deze verslaggever Xiao Yang co?rdinatie / Liu Jianghua.

此条目发表在上海419论坛分类目录。将固定链接加入收藏夹。