"Linyi Tax Legal Service Center" werd onthuld

"Linyi Tax Legal Service Center" werd onthuld

  Dit krant Linyi-nieuws onlangs, het "Linyi Tax Wettelijk Service Center" opgericht door de staatsadministratie van belastingheffing Linyi City, Shanxi Provinciale financi?le belastingspecialisten, Linyi City Lawyers Association, werd officieel onthuld in Linyi City Taxation Bureau, dat Linyi de stad heeft gemarkeerd nieuwe stappen in belastingen genomen.

  Bij de onthullingceremonie voerde alle personeelsleiding deel aan het evenement een grondwet uit.

Directeur van het beleid en de regulering van het Provinciaal Belastingsbureau, Han Haijin, Shanxi Provinciaal Financieel Belasting College Partijcommissie, Shanxi Accounting School, Li Futang, President Linyi City Lawyers Association, Zhao Jianhua, gezamenlijk onthuld het "Linyi Tax Legal Service Center". Yang Haiqing, Party Committee, plaatsvervangend directeur van Linyi City Taxation Bureau, lees het "Implementatieplan van Linyi Tax Legal Service Center" en introduceerde een gedetailleerde inleiding tot de organisatie-architectuur, werkbeginselen, hoofdtaken, werkvereisten van Linyi Tax Juridische dienstverlening Centrum. Linyi City People’s Congress, Shanxi Guangyu Semiconductor Lighting Co., Ltd. Xu Fugui zei: "In de afgelopen jaren heeft de belastingafdeling precies de belastingvermindering en het belastingverminderingspolitiek, warme service, genieten van het nationale preferenti?le beleid, en bespaar belasting Tijd Verminder managementkosten, upgrades naar bedrijfsproducten, grijp de markt en voegt vermogen toe aan het risico van de markt.

Ik ben van mening dat "Linyi Tax Legal Service Center" hoogwaardige juridische dienstverlening aan ondernemingen moet bieden, enterprise-rechten vrijwarend, belastingen betaalt volgens de wet, en de gezonde ontwikkeling beschermen.

"Er wordt gemeld dat de oprichting van" Linyi Tax Legal Service Center "een gedurfde poging is om de belasting ‘Nauwkeurige wetshandhaving, fijne service, precisie-supervisie en oprechte overheid te bevorderen".

In de toekomst zal Linyi City Taxation Bureau de ervaring, de service en intern en externe en externe en externe, Linyi, en externe en externe, Linyi, en effectief de belastingwetshandhaving, het voldoen aan de naleving van de belastingbetalers verbeteren.

(Feng XUN LI YING) (Editor: MA YUNMEI, LIU YANG).

此条目发表在上海419论坛分类目录。将固定链接加入收藏夹。